Berichten

Van den Belt Makelaars sponsort wederom 3 potentiële deelnemers Voorster Triathlon

Geplaatst op 14 mei 2024 door triathlon

Op zondag 14 juli aanstaande staat de derde editie van de Voorster Triathlon op het programma. Guido Leerkes, eigenaar van ‘Van den Belt Makelaars’ ervaarde afgelopen jaren zelf hoe leuk het was om deel te nemen aan dit evenement, maar hij realiseert zich ook dat de aanschaf van het materiaal een belemmering kan vormen. Door […] Lees verder »

Hoofdsponsors blijven ons trouw

Geplaatst op 14 mei 2024 door triathlon

Op zondag 14 juli staat de Voorster Triathlon weer op de agenda. Een uniek sportevenement dat toe is aan zijn derde jaargang en daarmee steeds meer een begrip wordt in de regio. Dat succes had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder de hulp en bijdrages van sponsoren. De drie hoofdsponsors; Univé Stad en Land, Thermen Bussloo […] Lees verder »

14 juli 2024: 3rde editie van de Voorster Triathlon

Geplaatst op 1 februari 2024 door triathlon

Na de zonovergoten editie van 2023 zijn we op 14 juli 2024 alweer toe aan de derde editie van de Voorster Triathlon rondom het prachtige recreatiegebied Bussloo. De inschrijving is inmiddels geopend, dus hoog tijd om wat over de komende editie te vertellen.   Ten opzichte van 2023 zijn er een paar kleine veranderingen: Bij […] Lees verder »

Para-triatleten blikken terug op de Voorster Triathlon

Geplaatst op 1 augustus 2023 door triathlon

Tijdens de tweede editie van de Voorster Triathlon stonden er twee deelnemers met een fysieke beperking aan de start op Bussloo; Wilco Giesen (60) en Tijn van Lange-Verhoek (35). Ze vallen op met hun speciale fietsen en andere hulpmiddelen, maar net als iedereen genieten ze van de inspanning en beleven ze enorm veel plezier aan […] Lees verder »

Unieke sponsoractie

Geplaatst op 24 mei 2023 door triathlon

Op zondag 25 juni aanstaande staat de tweede editie van de Voorster Triathlon op het programma. Guido Leerkes, eigenaar van ‘Van den Belt Makelaars’ ervaarde vorig jaar zelf hoe leuk het was om deel te nemen, maar hij realiseert zich ook dat de aanschaf van het materiaal een belemmering kan vormen. Door middel van een […] Lees verder »

Contact

Voorster Triathlon

Stichting Voorster Triathlon beoogd een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren in en rondom recreatieplas Bussloo

Volg ons

© 2024 Stichting Voorster Triathlon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.