Zie bovenstaande menu’s om o.a. te navigeren naar belangrijke informatie, startlijsten, uitslagen, parcours, en foto’s. Schrijf je ook vooral in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

 

Locatie:

De wisselzone (voorheen ook wel ‘parc fermee’ genoemd) is het epicentrum van een triathlon. Deze richten we in op parkeerplaats ‘het Wolbos’ aan de noordwestkant van Bussloo. De wisselzone is onoverdekt en alleen toegankelijk voor deelnemers. Op het strand van de Gorsselaar zal de start plaatsvinden. Nabij de start en de wisselzone zal ook de finish zijn.

 

Deelnemers

Heb jij je ingeschreven voor de Voorster Triathlon? Dan ontvang je een week voor aanvang via de mail nadere informatie over starttijden, parkeermogelijkheden en dergelijke. Onder ‘belangrijke informatie’ is inmiddels ook al veel meer informatie over het evenement te vinden.

 

Parkeren

Op Bussloo is het overal betaald parkeren. Zodra je door de slagboom naar binnen rijdt ben je verplicht om een kaartje te kopen. Hiervoor geldt één tarief ongeacht de duur van het parkeren. Je koopt een kaartje bij één van de kiosken. Hier bevinden zich automaten waar je een kaartje kan kopen.

 

Overnachten in de buurt

Maak een weekendje weg van je triathlon-deelname. Minicamping de Hane ligt op enkele meters van ons evenement. Iets verderop ligt Kampeerhoeve Bussloo of kies voor wat meer luxe met het hotel van Thermen Bussloo in de buurt.

Voor alle overige vragen zijn we het beste te bereiken via e-mail (welke wij zo snel mogelijk proberen te beantwoorden):

info@voorstertriathlon.nl

Datum: 25 juni 2023

Eerste startserie: 09.30 uur

Klik hier voor de startlijsten van 2023

Klik hier voor de uitslagen van 2023

 

Wisselzone:

Parkeerplaats ’t Wolbos

Nabij toiletgebouw de Gorsselaar

 

Parkeren deelnemers en toeschouwers:

Parkeerplaats Gorsselaar

Aanrijden via ingang 1 aan de Withagenweg

 

Meld je aan voor onze mailing

 

Voorster Triathlon in cijfers

Infographic eerste editie

Infographic tweede editie

 

Contact

Voorster Triathlon

Stichting Voorster Triathlon beoogd een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren in en rondom recreatieplas Bussloo

Volg ons

© 2023 Stichting Voorster Triathlon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.