Meer informatie?

Bekijk deze pagina’s of schrijf je voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

 

Locatie:

De wisselzone (voorheen ook wel ‘parc fermee’ genoemd) is het epicentrum van een triathlon. Deze richten we in op parkeerplaats ‘het Wolbos’ aan de noordwestkant van Bussloo. De wisselzone is onoverdekt en alleen toegankelijk voor deelnemers. Op het strand van de Gorsselaar zal de start plaatsvinden. Nabij de start en de wisselzone zal ook de finish zijn.

 

Deelnemers

Heb jij je ingeschreven voor de Voorster Triathlon? Dan ontvang je een week voor aanvang via de mail nadere informatie over starttijden, parkeermogelijkheden en dergelijke. Onder ‘belangrijke informatie’ is inmiddels ook al veel meer informatie over het evenement te vinden.

 

Voor alle overige vragen zijn we het beste te bereiken via e-mail (welke wij zo snel mogelijk proberen te beantwoorden):

info@voorstertriathlon.nl

Wisselzone:

Parkeerplaats ’t Wolbos

Nabij toiletgebouw de Gorsselaar

 

Parkeren deelnemers en toeschouwers:

Parkeerplaats Gorsselaar

Aanrijden via ingang 1 aan de Withagenweg

 

Klik hier voor meer belangrijke informatie

Bekijk hier het parcours

Meld je aan voor onze mailing

 

Contact

Voorster Triathlon

Stichting Voorster Triathlon beoogd een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren in en rondom recreatieplas Bussloo

Volg ons

© 2022 Stichting Voorster Triathlon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.