Van den Belt Makelaars sponsort racefietsen en kleding aan potentiële deelnemers Voorster Triathlon

Op zondag 25 juni aanstaande staat de tweede editie van de Voorster Triathlon op het programma. Guido Leerkes, eigenaar van ‘Van den Belt Makelaars’ ervaarde vorig jaar zelf hoe leuk het was om deel te nemen, maar hij realiseert zich ook dat de aanschaf van het materiaal een belemmering kan vormen. Door middel van een unieke sponsorovereenkomst wil hij daar wat aan doen. Zo stelt Van den Belt Makelaars de volledige uitrusting ter beschikking aan drie potentiële deelnemers.

 

Guido vertelt het sportieve evenement met veel plezier te sponsoren. “Nog een paar weekjes trainen en dan ben ik er zelf ook weer klaar voor” zegt hij met een glimlach. “Vorig jaar was het mijn allereerste triathlon ooit. Ik vond het enorm gaaf, maar ik kan ook heel goed begrijpen dat het ontbreken van een fiets en de juiste kleding je ervan kan weerhouden om niet mee te doen. Daarom stellen wij drie fietsen en passende kleding ter beschikking aan mensen die de sportieve uitdaging aan willen gaan maar daar zelf niet de middelen voor hebben.”

 

Maatschappelijke doelen

De makelaar en de organisatie vonden elkaar in hun maatschappelijke doelen. De organisatie van de triathlon wil een laagdrempelig sportevenement neerzetten die impact heeft op het lokale beweeggedrag. Guus Kroes, één van de kartrekkers, vertelt: “We misten lokaal een sportevenement met aanzien in de gemeente Voorst. Een evenement waar je naar toe kan leven en trainen. Eentje waar je ieder jaar naar kan uitkijken en wat leeft in de omgeving, dat is toch wel de droom”, vertelt hij. Guido sluit aan door te benadrukken dat het hem ook om de maatschappelijke doelstellingen te doen is. “Sport in algemene zin dragen wij een warm hart toe en het lijkt ons extra mooi als we mensen met een kleinere portemonnee op deze manier kunnen ondersteunen en enthousiasmeren. Want dat gevoel als je over de finish komt, dat gun ik iedereen!”

 

Zou jij wel 1/16de of 1/8ste triathlon aandurven maar beschik je niet over het juiste materiaal? Meld je dan aan via info@voorstertriathlon.nl en mogelijk kom je aanmerking voor deze unieke mogelijkheid.

 

Contact

Voorster Triathlon

Stichting Voorster Triathlon beoogt een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren in en rondom recreatieplas Bussloo.

Volg ons

© 2024 Stichting Voorster Triathlon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.